LEMAN International System Transport – et firma i bevægelse

LEMAN tilbyder logistik løsninger med bil, luft, sø og bane i samarbejde med egne udenlandske kontorer, søsterselskaber og et verdensomspændede agent netværk. LEMAN beskæftiger i dag mere end 500 personer fordelt på 22 egne kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finlland, England og USA. LEMAN blev grundlagt i år 1900 og har dækket erhvervslivets transportbehov i mere end et helt århundrede. LEMAN er et dynamisk firma i stadig bevægelse. Vi lever op til vores kunders krav om kapacitet, pris, frekvens, troværdighed, kommunikation og fleksibilitet. Vi har konstant fokus på løbende udvikling samt trimning af disse områder.

Kontaktperson: Niels Bierbum Telefon: +45 20305052 Mail: femern@leman.dk

International landevejstransport Europa: Vejtransport er stadig den helt dominerende transportform i Europa, hvor LEMAN, som et af de førende speditionsfirmaer i Danmark, har et integreret trafiksystem fra Nordnorge til Sortehavet. Derved kan LEMAN tilbyde et service setup i særklasse for håndtering af stykgods, partloads og full loads, samt rådgive om den mest økonomiske transportform for udførelsen af den ønskede opgave på rette tid og sted.

Søfragt: LEMANs mangeårige samarbejde med en bred vifte af container- og breakbulk linerederier og lokale agenter worldwide giver tryghed for at kunne stole fuldt ud på forsyningskæden, når produktionen skal planlægges ud fra transporttid med ankomst – levering på ønsket tid. Dermed kan mulige tidsproblemer konstateres i tide og alternative transportformer undersøges og aftales som supplement.

Luftfragt og kurer: LEMAN har stor erfaring med luftfragt og samarbejdet med luftfartsselskaber og lokale agenter worldwide giver tryghed for at kunne stole fuldt ud på forsyningskæden, når akut behov for kort leveringstid måtte opstå. LEMAN skræddersyr transporter efter behov, bl.a. dør-dør forsendelser, kurer eller onboard. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser med god kvalitet, professionelle speditører samt kontakt 24/7.

Projektspedition – special-/sværgods transport: LEMAN udarbejder skræddersyede løsninger på alle transportopgaver, og tilbyder Intermodale transport løsninger worldwide. Vi har materiellet til udførelse af enhver opgave, der måtte være aktuel, uanset længde, bredde, højde eller vægt. Vores specialister vil altid i samspil med kunden drøfte og sammensætte den bedste løsning for den enkelte opgave. Dette indbefatter også nødvendige site surveys forinden eller undervejs.

Fortoldning og udførsel – fiscal repræsentation: LEMAN har specialisterne og kompetencerne og er hele tiden opdateret samt ajour med gældende toldregler. LEMANs kompetente medarbejdere assisterer gerne, uanst om opgaven drejer sig om midlertidigt oplag, aktiv/passiv forædling eller ”Time out” regler.

Fiscal repræsentation – momsrepræsentation : Inter-Distrans,Ventrupvej 6, 2670 Greve(et selskab i LEMAN gruppen) www.inter-distrans.dk

Hjemmeside:

http://www.leman.dk

Service:

  • Lagerhoteller
  • Luftfragt
  • Spedition & fortoldning
  • Klarering