Fibia er en sammenlægning af SEAS-NVEs og NRGis fiberaktiviteter fra den 1. september 2014. Vi er Danmarks største fiberselskab, og vil holde både privatkunder og erhverv forsynet med lynhurtigt fibernet. Fibia er fremtidens fiberløsning til danskerne.

Vi forbinder Danmark med fremtiden 

Fibia leverer indtil videre fibernet til Sjælland og Østjylland, men vi har en klar vision om at levere markedets bedste og hurtigste internet til hele Danmark. Vi mener, at fibernet er den vindende teknologi, som danskerne mest ud af, og som kan bidrage til at udvikle Danmark. Vi arbejder for et enklere liv med ubegrænset adgang til internettet. I byen og på landet. Vi vil gøre det nemt, enkelt og ligetil både at blive og være kunde hos Fibia.

For private, virksomheder og boligforeninger 

Fibia leverer produkter til private husstande og virksomheder samt fællesløsninger til boligforeninger – med valgfrihed for hver enkelt beboer. Vi har stærke løsninger til alle og stor erfaring med de specifikke behov og ønsker, som vores kundegrupper har.

Vi lægger vægt på, at alle vores kunder får en god oplevelse fra det øjeblik, de første gang henvender sig, til løsningen er installeret og i brug. Vores service og support understøtter den gode oplevelse og er med til at sikre, at vores kunder altid får mest muligt ud af deres fibernetløsning.

Læs mere om Fibia på www.fibia.dk

Hjemmeside:

http://www.fibia.dk

Service:

  • Fibernet