FEMERN SERVICE PARTNERS (FESPA)  er et regionalt professionelt netværkssamarbejde med omkring 30 partnere, der tilsammen har en omsætning på over 1,5 mia. EUR og tæller over 3000 medarbejdere.

FESPA kan tilbyde totale pakkeløsninger indenfor f.eks., transport,  logistik og havnedrift,  en  komplet og energioptimeret skurby, der lever op til de strenge miljø-  og velfærdskrav der vil blive stillet fra bygherren,  facility services inkl. vagt, akut lægeberedskab, rengøring, kantine m.v. samt leverance af talrige varer og produkter, der er brug for til hovedentreprenører, underleverandører og andre aktører, der vil blive involveret i byggeriet af Femahrn Tunnelen samt de øvrige store projekter i Region Sjælland.

FESPA kan, gennem vort samarbejde med Baltic Facility Solutions i Lübeck tilbyde at udføre arbejde på begge sider af Femahrnsund.

FESPA arbejder selvfølgelig sammen med myndigheder og organisationer for at sikre at alt arbejde bliver udført af godkendt arbejdskraft og at alle produkter lever op til alle gældende nationale krav.

FESPA driver et servicecenter på havnen i Rødbyhavn. Det er en ”one stop shop”, åbent 24/7/365, hvorfra der kan arrangeres omgående og effektiv kontakt til erfarne og kompetente specialister indenfor alle fagområder.

FESPA kan f.eks levere alle former for energi og smøreolier fra OK olie, totale pakkeløsninger for arbejdstøj fra De Forenede Dampvaskerier, transport og logistikløsninger fra Leman a/s, miljørigtigt Waste Management fra REFA,værktøj og tilbehør fra Berner A/S, beboelses- og kontor pavilloner fra ABC Pavilloner, stål og stålkonstruktioner fra Lemvig Müller samt meget andet.

FESPA råder desuden over lagerplads på havnen, som benyttes som and m.m. til omgående levering på havn og byggeplads.

Kontakt FEMERN SERVICE PARTNERS: +45 2576 8011

Hjemmeside:

http://185.221.37.134/~fespa

Service:

  • Booking service for transport, rejser & boliger m.m.
  • Business Center
  • Pasning af reception
  • Postservice
  • Indkøbsservice for ansatte og firmaer
  • Oversættelser
  • Besøgsservice
  • Mødeservice